• Aanpassing corona maatregelen (klik HIER), geldig van dinsdag 29 september tot in elk geval dinsdag 20 oktober.

  Geachte leden van sv Rood-Wit / Beste sportvrienden,

  Net nu we met zijn allen weer hebben genoten van een competitieweekend met diverse hoogtepunten, worden we door de overheidsmaatregelen van zojuist weer teruggeworpen. Ons sportpark moet net als in heel het land voor al onze commissies, toeschouwers en kantinebezoekers weer gesloten worden. Vergaderingen zullen dus digitaal moeten worden gehouden. Dit is een heftige maatregel, die ons allen treft. Gelukkig mag er echter nog wel gevoetbald worden.

  Ik kan begrijpen dat dit voor iedereen erg onwerkelijk en frustrerend is, maar jullie zullen begrijpen dat wij als Bestuur van sv Rood-Wit de opgelegde regels wel absoluut gaan volgen. Laten we er wel samen voor zorgen dat we bij sv Rood-Wit aan het terugdringen van het virus meewerken. Dit is een onvergetelijke periode in onze clubgeschiedenis, waarin we natuurlijk niet alleen staan.

  Ik begrijp ieders frustratie en twijfel, maar toch vertrouw ik er graag op dat iedereen de opgelegde regels zal volgen en wat het allerbelangrijkste is, ik spreek de hoop uit dat iedereen vooral gezond blijft. Iedereen die door alle maatregelen hard wordt getroffen, wens ik veel sterkte in de komende periode.

  We zullen de komende weken vernemen of de ledenvergadering van 30 november wel of niet kan doorgaan.

  We houden jullie zoveel als mogelijk op de hoogte.

  Namens het bestuur.
  René van de Ven voorzitter