• De Jeugdcommissie heeft de voorlopige teamindelingen voor het seizoen 2024-2025 vastgesteld. Deze is met de grootst mogelijke zorg samengesteld in overleg met alle betrokken hoofdleiders, technisch jeugdcoordinator en trainers.

  De in dit artikel gepubliceerde indelingen kunnen in aanloop naar het nieuwe seizoen nog worden aangepast.

  Voorlopige indeling JO19 (volgt later)
  Voorlopige indeling JO17
  Voorlopige indeling JO16
  Voorlopige indeling JO15
  Voorlopige indeling JO13
  Voorlopige indeling JO12
  Voorlopige indeling JO11
  Voorlopige indeling JO10
  Voorlopige indeling JO9
  Voorlopige indeling JO8
  Voorlopige indeling JO7
  Voorlopige indeling JO6
  Voorlopige indeling Specials

  Mocht je naar aanleiding van de teamindeling aanvullende informatie willen ontvangen, dan kun je een gesprek aanvragen middels het onderstaande formulier (of klik hier).

  Let op!!!

  1. Voor zover vermeld, betreft dit de voorlopige indeling. Deze is onder voorbehoud en kan door de Jeugdcommissie alsnog herzien worden. Voor aanvang van het seizoen zullen - waar nodig - de teams nog door verplaatsing van spelers worden teruggebracht naar het gewenste aantal spelers.
  2. De invulling van de begeleiding van een aantal teams zal zo spoedig mogelijk worden toegevoegd aan de overzichten. Voor meerdere teams zijn we hierover nog in gesprek.
  3. Daarnaast zijn we ook nog op zoek naar leiders en/of trainers. Mocht je interesse hebben om een dergelijke rol bij een van onze jeugdteams te vervullen, stuur dan een email aan de Jeugdcommissie. Vermeld je voorkeur voor categorie en/of team, dan neemt de desbetreffende hoofdleider zo spoedig mogelijk contact met je op!

  Historie:
  20/6 : eerste publicatie van teamindelingen 2024-2025 (v1.0)