• De Jeugdcommissie heeft in juni de voorlopige teamindelingen voor het seizoen 2019-2020 vastgesteld. Inmiddels staan de definitieve teamindelingen op de website en in de Voetbal.nl app.

  De in dit artikel gepubliceerde indelingen zijn in aanloop naar het nieuwe seizoen nog aangepast. Wijzigingen zullen niet meer via dit artikel gepubliceerd worden (maar direct op de website en in de Voetbal.nl app).

  Voorlopige indeling JO19 (A)
  Voorlopige indeling JO17 (B)
  Voorlopige indeling JO15 (C)
  Voorlopige indeling JO13 (D)
  Voorlopige indeling JO11 (E)
  Voorlopige indeling JO9 (F)
  Voorlopige indeling JO7 (Mini's)
  Voorlopige indeling Specials

  Let op!!!

  1. Voor zover vermeld, betreft dit de voorlopige indeling. Deze is onder voorbehoud en kan door de Jeugdcommissie alsnog herzien worden. Voor aanvang van het seizoen zullen - waar nodig - de teams nog door verplaatsing van spelers worden teruggebracht naar het gewenste aantal spelers.
  2. De invulling van de begeleiding van een aantal teams zal zo spoedig mogelijk worden toegevoegd aan de overzichten. Voor meerdere teams zijn we hierover nog in gesprek.
  3. Daarnaast zijn we ook nog op zoek naar leiders en/of trainers. Mocht je interesse hebben om een dergelijke rol bij een van onze jeugdteams te vervullen, stuur dan een email aan Enzio Hermkens. Vermeld je voorkeur voor categorie en/of team, dan neemt de desbetreffende hoofdleider zo spoedig mogelijk contact met je op!

  Historie:
  13/6  v1.0 - Eerste gepubliceerde versie van de voorlopige teamindelingen.
  01/7  v1.1 - Trainers van de diverse teams toegevoegd & waar nodig de team samenstelling bijgewerkt.