• Sub Umbra wenst je een zonnige zomer!

  23 jul 2020
 • Wat zijn we er aan toe, de zomer!

  Eigenlijk is er niets fijners dan genieten van zomerse klanken, een hapje, een drankje én elkaar. Wij van Sub Umbra zijn daar altijd voor in! In een heerlijk avondzonnetje opwarmen tot zomerse temperaturen.

  Luister via de onderstaande link maar naar de klanken van de Tercio de Quites van Rafael Talens Pelló, terwijl je geniet van mooie Spaanse sfeerbeelden.

  Een echte Paso Doble die drinkt als een muzikale cocktail op je eigen terras. En om dat compleet te maken serveren we er (denkbeeldig) in de vorm van het recept een heerlijke Sangria bij.

  De orkestleden hebben het muziekstuk ingestudeerd in twee groepen van 30 muzikanten en zijn voor de opname voor het eerst na een lange, lange coronaperiode weer samen gekomen om deze Paso Doble op te nemen en jullie daarmee een mooie, warme en muzikale zomer toe te wensen!

  Luister hier naar Sub Umbra met Tercio de Quites!

  Vind je het leuk om meer van Sub Umbra te horen en uitgenodigd te worden voor meer muzikale cocktails email dan je gegevens naar info@subumbra.nl of sluit je aan bij de “Club van 100” om vaste fan te worden: https://subumbra.nl/contact/clubvan100.php