• Rood-Wit steunen was nog nooit zo gemakkelijk! Doe mee!

  Internetshoppen wordt steeds populairder. Vanaf nu kun je Rood-Wit steunen met aankopen via webshops. Of het nu gaat om de aankoop van producten, het boeken van een reis, overstappen van energieleverancier of het vergelijken van zorgverzekeraars, je kunt Rood-Wit hiermee financieel ondersteunen en het kost niks extra.

  Hoe werkt het?
  Heel simpel. Ga naar de website www.sponsorkliks.com (Rood-Wit is hier al als sponsordoel geselecteerd) en kies daarna de webwinkel waar je de bestelling wilt plaatsen en plaats de bestelling. Je hebt nu gratis Rood-Wit gesponsord, dankjewel!!

  Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via sponsorkliks.nl wordt gedaan. 75% van deze commissie wordt direct op de rekening van Rood-Wit gestort.

  Reserveer een restaurant online via Couverts of bestel een pizza via thuisbezorgd.nl en Rood-Wit ontvangt geld in de clubkas. Via de categorie├źn in het menu kun je bij ruim 300 webwinkels bestellen. Of je nu rechtstreeks je bestelling plaatst bij de webwinkel of je gaat via sponsorkliks.nl naar de webwinkel, je betaalt hetzelfde en het kost niets extra.

  Ook aanmelden of registreren is niet nodig. Alleen Rood-Wit als sponsordoel selecteren is voldoende. Wil je een bestelling plaatsen via internet en wil je Rood-Wit steunen, kijk dan even of de webshop door SponsorKliks wordt ondersteund.

  Een kleine moeite, maar voor Rood-Wit levert dit directe inkomsten op, waarmee we weer mooie dingen voor de club kunnen realiseren. Vertel dit door aan andere mensen, die Rood-Wit een warm hart toe dragen, vrienden en familie. En nogmaals, het kost u niets extra.

  Klik op onderstaande link om direct naar de Rood-Wit pagina van SponsorKliks te gaan en om jou webshop te zoeken.
  SponsorKliks Rood-Wit | Gratis sponsoren!!

  Meer informatie?
  Bekijk hier het filmpje van slechts 1 minuut en 13 seconden. Of kijk op www.sponsorkliks.com.

  Dankjewel voor je hulp!

  Sven Wijten
  Penningmeester SV Rood-Wit V.