• Rood Wit V. 1 ten onder tegen Beerse Boys 1

  Rood Wit V. heeft de achterstand op directe concurrent niet kunnen verkleinen. Sterker nog, door de nederlaag neemt Beerse Boys ruimer afstand van de laatste positie. Ondanks de nederlaag was Rood Wit V. in een groot deel van de wedstrijd de bovenliggende partij.

  Vooraf was al duidelijk dat dit een belangrijke wedstrijd zou worden. Het verschil op de ranglijst bedroeg twee punten in het voordeel van de thuisploeg. Beerse Boys begon sterker aan de wedstrijd, dat resulteerde al binnen 15 minuten in een voorsprong. Rood Wit V. verdediger Jim van Beek had een overtreding op Daan Smulders nodig om hem af te stoppen. Scheidsrechter Quinten wees gedecideerd naar de stip, waarnaar Jannes Mulders doelman Mark Smulders kansloos liet.

  Niet veel later stond de 2-0 al op het scorebord. Rood Wit V. aanvaller Imad El Bali liet zijn eigen doelman met een kopbal kansloos. De inzet van El Bali verdween in de verre hoek, waardoor Smulders nooit meer bij de bal kon komen.

  Na een half uur spelen kwamen de gasten wat beter in de wedstrijd en beet Rood Wit V. steeds vaker van zich af. Dit resulteer nog voor het rustsignaal in de aansluitingstreffer. Aan de linkerkant ging vleugelverdediger Mitchel Slegers er vandoor en wist met een puntgave voorzet Jan van Hout te bedienen. De Rood Wit V. spits liet dit buitenkansje niet onbenut en gaf doelman Rob Wilborts het nakijken.

  In de tweede helft bleef Rood Wit V. aandringen, er kwamen wat mogelijkheden maar echt grote kansen vielen er niet te noteren. In slotfase gebeurde het onvermijdelijke, Daan Smulders gooide namens Beerse Boys de wedstrijd in het slot. Smulders stond helemaal vrij en voor hem was het een koud kunstje om de wedstrijd te beslissen. Door dit doelpunt verdween de hoop uit het spel van Rood Wit V. keerde het zonder punten huiswaarts.

  Opstelling: Mark Smulders, Jim van Beek, Michael Damman (76. Douwe Veenstra), Batuhan Günüç, Sam Franse, Jan van Hout, Imad El Bali (64. Finn van Gulik), Marijn Franse, Stef Schellekens, Mike Meulenbroek en Mitchell Slegers.