• Het leek een formaliteit te gaan worden voor De Valk. De ploeg van coach Huub Vermeulen heerste bij Rood-Wit Veldhoven zeker voor rust. De Valkenswaardse formatie vergat echter zichzelf te belonen waardoor het niet verder kwam dan een 1-1 gelijkspel. Dat de Veldhovenaren uiteindelijk met een punt wegkwamen had het helemaal aan doelman Jesse Bertrams te danken. Zeker De Valk-aanvaller Joran Vermeulen werd er bijkans moedeloos van. Zeker drie pogingen van Vermeulen werden op het allerlaatste moment verijdeld door de doelman die momenteel Arendonk woont.

De opening was voor Rood-Wit. Stef Fasen zag zijn inzet voorlangs gaan. Daarna was het alleen maar De Valk wat de klok sloeg. Alleen Joran Vermeulen was trefzeker in de twaalfde minuut, 0-1. De 1-1 gelijkmaker vlak voor rust kwam dan ook totaal onverwacht. Finn van Gulik zette De Valk-verdediger Wouter van Son van de bal en tekende meteen voor de 1-1. Na de pauze kwam Rood-Wit wat beter in de wedstrijd, hoewel de bezoekers bleven heersen. Toen Rood-Witter Gerrit Breton een kwartier na rust met een tweede gele kaart, en dus rood, van het veld moest leek het pleit in het voordeel van De Valk beslecht. De geelzwarten deden verwoede pogingen om het tij te keren, maar gescoord werd er niet meer.

Bron: Eindhovens Dagblad