• Sinds het seizoen 2018-2019 beschikt Rood-Wit Veldhoven over een officiële clublijn. In samenwerking met kledingleverancier Jako en Intersport van den Broek bieden we aan al onze leden de mogelijkheid om gebruik te maken van onze aanzienlijke clubkorting op geselecteerde Jako artikelen.

  In aanvulling op het nieuwe Rood-Wit V. wedstrijdtenue is een complete Rood-Wit V. Clublijn geselecteerd, waarmee we meer uniformiteit binnen onze club willen aanbrengen. Doordat we de hoge clubkorting hiermee aan al onze leden kunnen doorgeven, kan iedereen profiteren van een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Bovendien wordt de kleding standaard voorzien van het officiële Rood-Wit V logo.

  Rood-Wit V. Clublijn (klik hier)
  Van Mini's tot Old Stars, iedereen kan gebruik maken van de mooie aanbiedingen op geselecteerde artikelen van kwaliteitsmerk Jako. Of je nu op zoek bent naar een trainingspak, trainingstenue, inloopshirt, polo, regenjack of tas - de Rood-Wit V. clublijn biedt voldoende keus!

  Rood-Wit V. Wedstrijdkousen (klik hier)
  Sinds kort zijn ook officiële Rood-Wit V. wedstrijdkousen te koop bij Intersport in de Kromstraat (€ 8,50 per paar). Omwille van de uniformiteit en onze contractuele verplichting met Jako, mogen alleen deze kousen gedragen worden in de wedstrijden. Voor noodgevallen zal er een beperkte voorraad kousen via het wedstrijdsecretariaat (betaling in de kantine) beschikbaar zijn.

  Rood-Wit V. Thermokleding (klik hier)
  Om ervoor te zorgen dat we optimaal voorbereid zijn op de herfst- en winterkou, heeft Intersport van den Broek een thermokleding actie exclusief voor Rood-Wit leden. Naast het thermoshirt en -broekje is er ook een lange thermobroek verkrijgbaar voor € 19,45 (normaal € 29,90) voor de junior maten. Conform de KNVB spelregels is thermokleding alleen toegestaan in het rood ("Onderkleding moet de zelfde kleur hebben als de hoofdkleur van de mouwen van het shirt")!

  We nodigen je uit de Rood-Wit V. Clublijn te komen bekijken/passen bij Intersport van den Broek aan de Kromstraat 27a te Veldhoven. Daar kun je desgewenst ook meer informatie krijgen over zaken als sponsoring en bedrukking.