• Rood-Wit sponsoren

  Sponsoring binnen de voetbalclub S.V. Rood-Wit Veldhoven kan op veel verschillende manieren. Bordsponsoring, deursponsoring of shirtsponsoring zijn de meest voorkomende. Wilt u meer dan alleen een bord plaatsen of één elftal sponsoren? Wilt u misschien business partner worden!!?? Netwerken terwijl u naar het voetbal aan het kijken bent? Neem gerust contact op met onze PR commissie om de mogelijkheden te bespreken.

  Rood-Wit V. uw sportieve partner!
  Het sponsoren van een vereniging kan o.a. op ideële gronden. Maar vandaag de dag zal de "sponsoreuro" ook rendement moeten opleveren voor u als sponsor. En dat wil Rood-Wit V. met u waarmaken. Rood-Wit V. levert niet alleen sportief vermaak op de grasmat, maar geeft u als investeerder ook waardevolle mogelijkheden. Investeren in Rood-Wit V. zal dus ook het rendement van uw bedrijf verbeteren. Investeren moet u zien als voetbalgenot, en als aanvulling op uw zakelijke marketingbeleid.

  Ambities
  Rood-Wit V. wil de komende jaren nog actiever aan de weg timmeren dan voorheen. Zowel de sportieve als zakelijke pretenties zijn hoog gesteld. Als vereniging willen we zo hoog mogelijk, met hoofdzakelijk uit eigen jeugd opgeleide spelers, voetballen.

  Sponsoring op maat
  Sponsormogelijkheden moeten op maat zijn. De leden van onze PR commissie zullen graag persoonlijk kennis nemen van uw wensen en deze met u bespreken. Aan maatwerk en flexibiliteit hechten wij een groot belang.

  Om u een goed beeld te geven van de sponsorvormen hebben wij verschillende mogelijkheden op een rijtje gezet. Maar ook eventuele afwijkende wensen bespreken wij graag met u. Er is ons veel aan gelegen om samen met u en uw bedrijf te komen tot een sponsorpakket, dat perfect past binnen de marketingmix van uw organisatie.

  Rood-Wit V. staat garant voor een kwalitatieve uitstraling, sportief vermaak en zakelijke kansen.

  Voor informatie over sponsoring van Rood-Wit V. kunt u contact opnemen met onze PR commissie. Zij helpen u graag verder!