• Rood-Wit pakt verdiend punt tegen titelkandidaat

    BEEK EN DONK – De over het veld razende storm Dennis maakte het de spelers behoorlijk lastig. Rood-Wit had in de eerste helft een licht veldoverwicht. Rood-Wit-speler Mike Meulenbroek was het dichtst bij een doelpunt echter zijn kopbal uit een vrije trap ging rakelings naast de doelpaal. Rood-Wit maakte het Sparta ’25 met titelaspiraties knap moeilijk, echter het was toch de thuisploeg dat in minuut 26 op voorsprong kwam door Spartaan Rick van Heijnsbergen, 1-0.
    Vanaf de aftrap in de tweede helft schiet Roodwitter Mike Meulenbroek snoeihard onderkant lat maar de bal passeerde niet de doellijn. De Roodwitters bleven hard werken en verstoorden regelmatig met succes de aanvalsopbouw van Sparta ’25. En die keren dat dat niet lukte stond de sluitpost van de Rood-Wit Mark Smulders op de juiste plek om de bal te vangen. In de 66-ste minuut kwam dan de verdiende gelijkmaker voor de veldhovenaren. Op aangeven van Marijn Franse liet Jan van Hout van zijn hielen zien aan de groen-witte verdedigers en sprintte naar het Sparta ’25-doel. Met een lage schuiver passeerde hij de keeper van Sparta ’25, één – één. In de slotfase maakte Rick Heeren zijn debuut als linkervleugelverdediger in het eerste elftal.

    Zondagmiddag 1 maart speelt Rood-Wit weer op sportpark De Korze tegen NWC Asten. Maar eerst… fijne carnavalsdagen toegewenst!

    Opstelling: Mark Smulders, Mitchell Slegers (85. Rick Heeren), Jim van Beek, Stef Schellekens, Michael Damman, Batuhan Günüç (71. Finn van Gulik), Jordy Maes, Daan Verbeek, Marijn Franse (78. Douwe Veenstra), Mike Meulenbroek en Jan van Hout.