• Proost!

    12 okt 2019
  • De PR- en sponsorcommissie kijkt met veel genoegen terug op de sponsordag van zaterdag 12 oktober. De ruim 50 sponsoren gingen met een touringcar naar Lieshout voor een Bavaria Brouwerijtour.

    Nadat voorzitter René van de Ven de sponsoren had toegesproken, werden we in het Brouwerijcafé ontvangen met koffie, bitterballen en natuurlijk…bier. Vervolgens ging het gezelschap – elk gewapend met een proefglaasje – met de befaamde blauwe trein richting de brouwerij zelf.

    In de huidige mouterij werd toegelicht hoe Bavaria zijn bier maakt. De gids liet de verschillende stadia van de mout zien, ruiken en proeven. Deze bepalen de kleur, geur en smaak van het bier. Tijdens de rondleiding kon iedereen het water proeven, afkomstig uit de eigen bron op het terrein. Uiteraard werden ook de proefglaasjes gevuld met diverse halffabrikaten bier.

    Na de boeiende brouwerijtour werd het in café De Koekoek onder het genot van de nodige drankjes en hapjes nog bijzonder gezellig. De succesvolle sponsordag werd in de kantine op het sportpark gezamenlijk afgesloten.