• Overschrijven

  De overschrijvings procedure gaat tegenwoordig op een andere manier dan in voorgaande jaren. Het gehele traject is geautomatiseerd en alle papieren rompslomp is gelukkig niet meer nodig. Hoe werkt het?

  Wil je bij Rood-Wit Veldhoven komen voetballen?
  Ten eerste, dien je bij je oude vereniging te melden dat je naar Rood-Wit Veldhoven wilt gaan overstappen. Daarna vul je op onze website het inschrijfformulier in en geef je hierin duidelijk aan van welke club je lid bent (geweest) zodat dit op de juiste manier in onze administratie komt en automatisch in werking gezet kan worden. Je hoeft hiervoor dus niet meer langs te komen.

  Ben je ouder dan 15 jaar? Dan is een kopie van je pasfoto en/of ID nodig, liefst digitaal (deze kun je sturen naar wjcvangerwen@kpnmail.nl onder vermelding van je naam en geboortedatum). Heb je geen beschikking over een digitale versie van je pasfoto en/of ID dan kun je hiervan een kopie opsturen naar de Ledenadministratie.

  Wil je bij een andere vereniging gaan voetballen?
  Vul het onderstaande formulier in zodat wij volledig geinformeerd zijn. Daarnaast dien je nog wel jezelf in te schrijven bij je nieuwe club! Wij worden hiervan dan weer automatisch op de hoogte gebracht. Kortom alles is een stuk eenvoudiger geworden.

  Wij hopen op je medewerking en zullen er dan ook voor zorgen dat je zo snel mogelijk weer kunt voetballen.

  Let op!
  Indien je in de A-categorie speelt, dien je de overschrijving voor 15 juni 23:59 uur te hebben geregeld. Na deze datum wordt de overschrijving niet meer door de KNVB in behandeling genomen. Zie de KNVB site voor meer details.

 • Bovenstaand formulier wordt verstuurd naar secretaris@roodwitv.nl. Helaas is het voor ons technisch gezien niet mogelijk je hiervan direct ook een kopie te sturen. We nemen zo spoedig mogelijk contact op over je voorgenomen overschrijving.