• Ouderavond Jeugdteams

  30 okt 2019
 • Graag nodigen we alle ouders van onze jeugdspelers uit voor de informatieavond op maandag 4 november. Vanaf 19:00 uur staat de koffie/thee klaar en om 19:15 uur gaan we van start. Rond de klok van half negen willen we de bijeenkomst beëindigen.

  Een nieuw seizoen brengt altijd veel vragen met zich mee. Wie zijn de aanspreekpunten binnen de club? Waar zorgen de trainers en de leiders voor? Wat zijn de normen en waarden bij Rood-Wit? En ga zo maar door.

  Wij willen de gang van zaken rondom het team van uw zoon/dochter met u bespreken. Daarnaast willen wij met deze avond bereiken dat u als ouder nog meer betrokken wordt bij het jeugdvoetbal van uw zoon of dochter.

  Belangrijke punten op deze avond zijn:
  ➢ Veilig Sportklimaat
  ➢ Organisatiestructuur
  ➢ Doelstelling jeugdteams
  ➢ Rood to Success
  ➢ AVG

  Uw komst en inbreng is van groot belang, samen kunnen we verder werken naar een succesvol seizoen. Een vereniging is de optelsom van haar leden, haar vrijwilligers en andere belanghebbenden. Of je als ouder nu in één of meerdere van deze groepen valt, is voor deze avond minder van belang. We hopen op een maximale aanwezigheid op deze avond, zodat ieder zijn stem en mening heeft kunnen delen over de toekomst van ons Rood-Wit!

  Samen het nieuwe seizoen in!

  Met sportieve groet,
  Enzio Hermkens