• Onmachtig Rood-Wit V. verliest ook van Someren

  Rood-Wit V. is na vier wedstrijden nog steeds puntloos. Ook tegen Someren konden de Veldhovenaren geen potten breken en bleef het met lege handen achter. Lang mocht men het punt koesteren, maar net zoals vorige week ging het in de slotfase alsnog fout.

  Na drie nederlagen mocht Rood-Wit V. zaterdagavond aantreden tegen Someren. Een ploeg waar de laatste jaren toch redelijke resultaten tegen werden geboekt. Echter, Rood-Wit V. is dit seizoen zeer matig uit de startblokken gekomen, zo ging het vorige week in de slotseconden ten onder tegen Oirschot.

  Deze zaterdagavond kunstlichtwedstrijd was van een zeer pover niveau. Beide ploegen hadden veel moeite om tot goed positiespel te komen. Net zoals voorgaande weken probeert Rood-Wit V. van achteruit op te bouwen, maar zodra de ploeg in de buurt van de middenlijn komt gaat het fout. De eerste 45 minuten wisten beide ploegen weinig kansen te creëren. Buiten een kopbal op de paal van Someren speler Luuk Hoeben viel er bar weinig te genieten deze zaterdagavond.

  Ook in de tweede helft zag men twee ploegen die vooral tegen zichzelf speelden. Someren had het beste van het spel, maar Rood-Wit V. had de grootste kans van de wedstrijd. Invaller Reda el Bekkali kreeg een kans voor open doel, maar op onverklaarbare wijze wist de invaller de bal de missen.

  In de slotfase wist Someren wel te profiteren van een opgelegde kans. Koen de Louw liet doelman Mark Smulders kansloos met een droge schuiver in de verre hoek. Doordat dit doelpunt wederom in de slotfase viel had de thuisploeg te weinig tijd om nog iets te doen aan de achterstand. Door deze nederlaag kan Someren omhoog gaan kijken en blijft Rood-Wit V. hangen aan de onderkant van de ranglijst.

  Opstelling: Mark Smulders, Koen Oldenhave, Jordy Maes, Michael Damman, Batuhan Günüç, Rick van der Heijden (65. Dwayne Bijvelds), Jan van Hout (46. Reda El Bekkali), Marijn Franse (80. Mike Meulenbroek), Stef Schellekens, Douwe Veenstra en Mitchell Slegers