• EEN NIEUW SEIZOEN, EEN NIEUWE WEBSITE!

  Op 9 augustus is onze nieuwe website de lucht in gegaan. Een website die direct gelinkt is aan Sportlink. In Sportlink staan onder meer alle leden en teamindelingen van onze vereniging. Maar ook actuele informatie zoals wedstrijden, uitslagen, standen en afgelastingen. Al deze informatie is relevant om te delen via de website. Maar handmatig de gegevens uitwisselen kost ontzettend veel tijd. Een aanpassing in Sportlink is vanaf nu direct zichtbaar op de website.  

  De website is ook goed te lezen op je mobiel of iPad. Er wordt gebruik gemaakt van dezelfde database als Voetbal.nl waardoor je nu ook op de Voetbal.nl app meer informatie kunt terugvinden van S.V. Rood-Wit Veldhoven.

  Berichtgeving  
  Op de website vind je uiteraard de teampagina’s, het wedstrijdprogramma, informatie over onze club, de sponsormogelijkheden en alle laatste nieuwtjes. Zeker voor wat betreft de laatste rubriek is alle input welkom! Heb je input mail deze dan naar redactie@roodwitv.nl.

  Zichtbaarheid op de website  
  Op de website zijn alle gegevens verwerkt vanuit Sportlink, de database van zowel de KNVB als voetbal.nl. Deze voldoen aan de vereisten vanuit nieuwe privacywetgeving. Vanwege deze privacywetgeving zie je zowel op de site als in de voetbal.nl app veel namen op 'afgeschermd' staan (dit is de standaard instelling bij inschrijving). Dit kan eenvoudig aangepast worden door jou zelf. Kijk voor meer informatie hierover op de Voetbal.nl app pagina.

  Het is uiteraard aan eenieder persoonlijk te beslissen hoe of dat hij/zij op online vermeld wil worden binnen onze website en Voetbal.nl app. Echter als club vinden wij het prettig als leden in ieder geval de beperkte modus inschakelen zodat we een zo volledig mogelijk overzicht hebben van de spelers in de verschillende teams. Dit geldt ook voor vrijwilligers die binnen een team of commissie actief zijn.

  Suggesties?
  De internetcommissie blijft de website verbeteren en aanvullen met nog meer relevante en leuke informatie. Mocht iets niet duidelijk zijn of heb je suggesties, laat het ons vooral weten op de feedback pagina.

  Internetcommisie:
  Robert van de Ven
  Paul van Heeswijk
  Berni Sanders
  Bart Driessen
  Jan de Jonge
  Jos Bierens