• Met grote droefenis heeft ons het bericht bereikt dat ons oudste lid Leo van Hulst vrij plotseling is overleden.

  Leo van Hulst mocht 92 jaar oud worden en was liefst 75 jaar lid van s.v. Rood-Wit Veldhoven. We herinneren Leo als een gangmaker en een gezellige Rood-Witter met het hart op de goede plaats, altijd in voor een geintje en met een potje bier op, hoorde je Leo al zingend door de kantine gaan.

  Leo was als voetballer geen hoogvlieger, tot aan ons tweede elftal heeft hij het geschopt. Maar als één van de mannen van d`n Bult was Leo altijd aanwezig bij thuiswedstrijden van ons eerste team. Samen met zijn maatjes wist hij feilloos de wedstrijd te analyseren waarna met een potje bier de derde helft nog dunnekes werd geëvalueerd.

  Je kon hem altijd vragen voor een klusje of handje te helpen, waarvoor Leo in 1984 is gehuldigd voor Lid van Verdienste van onze vereniging. Ook was Leo altijd in voor een praatje belangstellend en geïnteresseerd als persoon en voor ons Rood-Wit. Jarenlang was Leo lid van onze veteranen afdeling, elk uitje, fietstocht, kaartmiddag of feestje was hij van de partij.

  Leo is lid geworden op 01-08-1947 en is in 2021 gehuldigd voor zijn 75 jaar lidmaatschap bij onze vereniging.

  We nemen afscheid van Leo op vrijdag 23 september om 10.15 uur in de aula van crematorium De Hoge Bocht, Eindhovenseweg 29 in Veldhoven.

  We wensen Frank en Irene, kinderen en familie veel sterkte om dit verlies te dragen.

  Bestuur van sv. Rood-Wit Veldhoven