• Een eerder gepland toernooi rondom de jaarwisseling moesten we vanwege te lage temperaturen helaas afgelasten. Een verjaardag van de koning en het mooie weer, waren goede redenen om het toernooi op Koningsdag in te halen.

  Voor onze allerjongste leden was het als een normale schooldag: vroeg uit de veren. Om half 9 werden zij met drinken en boterhammen op het sportpark verwacht. Rood-Wit verzorgde heerlijke ranja, met een gezonde fruitsnack (met dank aan AH!).

  Onze allerkleinste, de mini’s en de JO7 hebben zich super vermaakt met de mini wedstrijdjes (4 tegen 4) en voetbalspelletjes. De teams van JO8 tot en met JO12 zijn ingedeeld in teams met de toepasselijke competitie namen: “De Willem Cup”, “Maxima Cup” en “Amalia Cup”. Oh wat zullen Alexia en Ariane jaloers zijn als ze horen dat hun naam niet gevallen is op het beroemde sportpark “de Korze”.

  Het is de gehele ochtend afzien voor alle voetballertjes, want de zon scheen er flink op los. Maar dit mocht de pret niet drukken en er werd door alle teams vol gestreden voor de winst. Om het publiek een beetje op te warmen voor de finale wedstrijden zijn we nog getrakteerd op een “Special” guest performance van onze eigen Rood-Wit Specials die bij dit verjaardag voetbalfeest voor onze Majesteit niet mochten ontbreken. Bij de Willem Cup zijn de “Hatsjoe’s” de uiteindelijke winnaars geworden en bij de Amalia Cup zijn de “Appelflapjes” als winnaar uit de bus gekomen.

  In de middag kregen onze deelnemers van de bovenbouw te maken met nog hoger oplopende temperaturen. Naast de inspanningen op het veld was het motto dan ook voornamelijk veel drinken en relaxen bij de frietkar van Weefkamer. Dank je wel voor het sponseren van de friet!

  De winnaars van de JO13 en JO15 waren de “Cajona’s” en bij de JO17 en JO19 het team van “letter N”.

  Hieronder vind je nog een prachtige sfeerimpressie van onze huisfotografe Chantal Straatman als herinnering aan een superdag!!