• Kleur Veldhoven oranje en win!

  21 apr 2020
 • Koningsdag 2020 vieren we dit jaar vanuit huis. Cordaad Welzijn nodigt alle inwoners van Veldhoven uit om er samen een onvergetelijke dag van te maken. Op 27 april kleuren we Veldhoven oranje, rood, wit en blauw! Doe je mee?

  We volgen de richtlijnen van het RIVM, maar dat houdt ons niet tegen om er één groot feest van te maken. Daarom dagen we je uit om jouw huis om te toveren tot een heus koningspaleis. Door deze te versieren in koningskleuren. Op gepaste afstand van elkaar. Stel je voor wat een prachtig gezicht dat geeft!

  Win een feestelijke lunch
  Van al dat versieren krijg je vast honger. Daarom belonen we de drie mooiste creaties met een heerlijke thuislunch van Brasserie Ludiek. Zo vier je Koningsdag gewoon nog even door.

  Zo doe je mee
  Versier je woning, je balkon of tuin met wat je maar kunt vinden. Zolang het maar rood, blauw, wit of oranje is. Wees gerust creatief. Maak een foto van je Koningspaleis en stuur deze naar contact@cordaadwelzijn.nl Of zet hem op Instagram met de hashtag #veldhovenkleurtoranje, vergeet niet het adres te vermelden.

  De winnaars krijgen bericht op 28 april.

  Meer info: www.cordaadwelzijn.nl en klik hier.