• Jos Thijssen overleden

  Heden bereikte ons het droevige bericht dat afgelopen donderdag na een langdurig ziekbed ons gewaardeerd lid Jos Thijssen is overleden. Jos is 77 jaar geworden. Dit jaar zou Jos 66 jaar lid zijn van onze vereniging.

  Dat Jos is zeer verdienstelijk is geweest voor onze vereniging blijkt wel uit de volgende functies voor de jeugdteams maar ook voor de seniorenteams. Zo was Jos maar liefst 22 jaar jeugdleider in de periode 1965 tot 1987 en was hij 10 jaar medeorganisator van het jeugdkamp Eikenburg. Bij de senioren fungeerde hij lange tijd als seniorenleider en was in de periode 1963 tot 1996 grensrechter  van het tweede seniorenteam, samen met zijn maatje Geertje Kerkhofs.  Voor zijn jarenlange inzet is Jos vaak in het bloemetjes gezet en gehuldigd voor respectievelijk 25 ,40 , 50 en 60-jarig jubileum. In 1984 is Jos Lid van Verdienste geworden. Helaas hebben we Jos het afgelopen jaar niet kunnen huldigen voor zijn 65 jaar lidmaatschap, de corona liet het niet toe.

  We zullen Jos herdenken als een aimabele, rustige man met een enorme dosis aan droge humor. Jos genoot van zijn clubbie Rood-Wit, zijn sigaretje, een pilsje erbij en Jos voelde zich happy. Wij wensen zijn vrouw Nel en hun dochter Petra enorm veel sterkte toe in deze moeilijke tijd. Jos bedankt voor de mooie jaren.

  Bestuur en leden S.V. Rood-Wit Veldhoven

   

  Klik hier voor de kaart.