• Grote Clubactie 2020

  7 sep 2020
 • Ook dit jaar doet onze vereniging mee met de Grote Clubactie. Vanaf zaterdag 19 september gaan onze jeugdleden weer op pad om zo veel mogelijk loten te verkopen. De netto-opbrengst zal worden besteed voor de aanschaf van uniforme trainingspakken voor onze jeugdtrainers. Naast de hoofdprijs van € 100.000,- zijn in de loterij van de Grote Clubactie veel mooie prijzen te winnen, waaronder 4 jaar zorgeloos rijden in een Seat mii electric.  

  De drie jeugdleden die de meeste clubloten hebben verkocht worden tijdens de Nieuwjaarsreceptie extra beloond met een mooie attentie van onze club. Wist je ook dat als je 20 loten of meer verkoopt, je de 20-loten-voucher krijgt? Met deze voucher krijg je flinke korting op leuke dagjes uit. Wil jij deze voucher ook ontvangen? Verkoop dan tijdens de Grote Clubactie 20 loten of meer voor jouw club! Je krijgt de 20-loten-voucher dan kort na 2 oktober 2020.

  Barbecue-actie
  Het JO19- of seniorenteam dat gemiddeld per speler/staflid de meeste loten koopt, wint een geheel verzorgde barbecue bij Rood-Wit voor 20 personen, exclusief drank.

  Heb je een vraag omtrent de Grote Clubactie? Neem dan gerust contact op met Joyce Rooijakkers, mobiel 06 – 15 44 79 04 (ook bereikbaar via WhatsApp).