• Grote Clubactie 2019

    4 sep 2019
  • Ook dit jaar doet onze vereniging mee met de Grote Clubactie. Vanaf zaterdag 14 september gaan onze jeugdleden weer op pad om zo veel mogelijk loten te verkopen. De netto-opbrengst zal worden besteed voor de aanschaf van coachjassen voor de jeugdtrainers. Naast de hoofdprijs van € 100.000,- zijn in de loterij van de Grote Clubactie veel mooie prijzen te winnen, waaronder een gloednieuwe Volkswagen up! en een aantal clinics met topsporters.

    De drie jeugdleden die de meeste clubloten hebben verkocht worden tijdens de Nieuwjaarsreceptie extra beloond met een mooie attentie van onze club. Wist je ook dat als je 20 loten of meer verkoopt, je de 20-loten-voucher krijgt? Met deze voucher krijg je flinke korting op leuke dagjes uit en het 2de artikel gratis op masita.com. Wil jij deze voucher ook ontvangen? Verkoop dan tijdens de Grote Clubactie 20 loten of meer voor jouw club! Je krijgt de 20-loten-voucher kort na 2 oktober 2019.

    Heb je een vraag omtrent de Grote Clubactie? Neem dan gerust contact op met Joyce Rooijakkers, mobiel 06-15 44 79 04 (ook bereikbaar via WhatsApp).