• Geld verdienen op de Écht Veldhovenz ON-ICE ijsbaan

  7 okt 2019
 • Écht Veldhovenz ON-ICE organiseert aan het einde van dit jaar voor de 10de keer de ijsbaan op De Plaatse in Veldhoven-Dorp. Iets waar wij als bestuur heel trots op zijn. De ijsbaan geeft naast veel schaatsplezier en gezelligheid ook de mogelijkheid voor verenigingen om, door te werken op de ijsbaan, een terugkerende financiële actie te hebben.

  Doordat een van onze vaste verenigingen heeft aangegeven niet meer dezelfde uren te kunnen werken, zijn er uren vrijgekomen. Dit is voor jullie als vereniging de kans om een jaarlijks terugkerende financiële actie op te zetten.

  Kijk op onze website www.echtveldhovenz.nl en in ons ON-ICE magazine van het afgelopen jaar voor meer info over de ijsbaan.

  Wat vragen wij?

  We zijn op zoek naar een vereniging of club waarmee we een langdurende relatie kunnen opbouwen, die ons kan ontlasten met de zorg voor het regelen van de mensen die werken als vrijwilliger op de ijsbaan.

  De bemensing van de ijsbaan dient per uur door 3 personen gedaan te worden. De minimum leeftijd hiervoor is 16 jaar en een van de drie dient 18 jaar of ouder te zijn en treedt op als verantwoordelijke.

  Wanneer?

  In het algemeen is de ijsbaan open in de laatste 3 weken en de eerste week van aankomend jaar. Dit is tijdens de kerstvakantie en de twee weken ervoor. Voor de 3de en 4de week zoeken we nu dus een vereniging of club die voor ons nu en de toekomst de volgende uren kan werken:

      Week 3: ma 23 dec / di 24 dec / vrij 27 dec van 10:00-16:00 uur & wo 25 dec / do 26 dec van 12:00-16:00 uur.
      Week 4: ma 30 dec / di 31 dec / do 2 jan / vrij 3 jan van 10:00-16:00 uur & wo 1 jan van 13:00-16:00 uur.

  LET OP: Het gehele programma van de ijsbaan is nog niet definitief, waardoor de uren in werkelijkheid een beetje kunnen afwijken. De weken waar het nu om gaat zijn rond kerst en oud op nieuw.

  Werkzaamheden

  De werkzaamheden bestaan uit:

  • kassa
  • toezichthouder
  • toezichthouder/schoonmaak


  Nadere uitleg over deze verschillende functie is terug te lezen in de bijlage “Toezicht_ONICE_A4 deel1” + “deel 2”.

  Opbrengsten voor de vereniging

  Per persoon ontvangen jullie € 6,25 vrijwilligersvergoeding, iets wat dus met 3 personen neerkomt op € 18,75 euro per uur. Voor de genoemde bovenstaande uren komt de totale verdienste voor de vereniging ongeveer uit op € 1.000,- per jaar.

  Tevens krijgen de vrijwilligers 1 consumptie per uur voor Koffie, thee, fris of chocolademelk.

  Interesse?

  Mocht je na het lezen van deze mail interesse of nog wat vragen hebben, neem dan telefonisch of via de mail contact met me op.

  Opmerking: We willen er zeker van zijn dat we volledige bezetting hebben tijdens deze weken. Daarom is deze mail naar meerdere verenigingen en/ of clubs gestuurd. Bij wie we het eerste een goed gevoel over een goede en vooral langdurige samenwerking hebben, mag van ons de ijsbaan bemannen.

  Groet,

  Eric Vos

  Secretaris Écht Veldhovenz ON-ICE
  06-49955683, vos_eric@hotmail.com/ info@echtveldhovenz.nl