• Frank van Hulst overleden (incl. rouwkaart)

    Vanochtend bereikte ons het verschrikkelijke bericht dat Frank van Hulst plotseling is overleden. Zo jong, zo onvoorstelbaar en niet te bevatten. Frank is 59 jaar geworden.

    Frank was een gewaardeerd lid, sponsor en supporter van onze vereniging. In de periode 1996-2000 was hij lid van de PR-commissie en in de periode 1999-2002 verzorgde Frank de ledenadministratie. Daarnaast is Frank vanaf 2003 een viertal jaren actief geweest als jeugdleider. In 2021 is Frank nog gehuldigd voor zijn 50-jarig lidmaatschap. Ook was hij met zijn bedrijf Nanoptic Solutions jarenlang een trouwe sponsor van onze club.

    Typerend voor Frank was zijn altijd opgewekte stemming. Op het sportieve vlak was hij bijzonder actief met onder andere tennis, mountainbiken, spinnen en padel.

    Wij zijn intens verdrietig dat hij niet meer onder ons is, maar voor zijn familie en nabestaanden geeft dat nog veel meer pijn. Onze gedachten gaan dan ook uit naar zijn vrouw Irene en zijn kinderen Loes, Rens en Ilse. Rood-Wit Veldhoven wenst jullie heel veel sterkte toe om dit enorme verlies te verwerken.

    Bestuur en leden S.V. Rood-Wit Veldhoven