• Coronavirus


  Goed je handen wassen, hoesten en niezen in de binnenkant van je elleboog en papieren zakdoekjes gebruiken. Die algemene hygiënemaatregelen zijn belangrijk om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Op advies van het RIVM wordt sinds maandagavond 9 maart 2020 ook opgeroepen om geen handen te schudden.

  Sinds vrijdag 6 maart gelden voor inwoners van de provincie Noord-Brabant specifieke adviezen. Bij klachten van verkoudheid, hoesten of koorts, wordt ze gevraagd sociale contacten te beperken. Dat betekent: ga niet naar school, werk of plekken waar veel mensen bij elkaar zijn. Ze kunnen contact met de huisarts opnemen als de klachten erger worden. Deze oproep geldt tot en met maandag 6 april.

  Dit betekent ook dat sportactiviteiten hierdoor worden geraakt. Rood-Wit Veldhoven volgt het advies van het RIVM en de berichtgeving van de Gemeente Veldhoven, wat betekent dat ons sportpark tot dat moment gesloten zal zijn.

  Via de website van de Gemeente Veldhoven worden inwoners op de hoogte gehouden van verdere ontwikkelingen. Hieronder de link naar het laatste bericht van de Gemeente.

  https://www.veldhoven.nl/nieuws/2020/03/08/actuele-informatie-over-het-coronavirus

  Wij adviseren om verdere berichtgeving  te blijven volgen en daar naar te handelen. Via onze website houden wij u op de hoogte van verdere ontwikkelingen.

  Het bestuur