• Contributie 2022-2023

  De coronacrisis heeft een sterke impact op de maatschappij. Ook sportief hebben we lange tijd stil gelegen. Gelukkig zijn we samen al langzaam de draad aan het oppakken op het gebied van trainingen. We vertrouwen er op dat we bij de start van het komende seizoen steeds verder de draad kunnen gaan oppakken.

  Vanwege de enorme inkomstenderving in deze periode zijn de Rood-Witters met een clubhart, sponsoren, verschillende overheden, KNVB en andere partners ons financieel tegemoet gekomen. Ook onze leden laten zien dat we als club samen sterk staan. De contributies zijn ‘gewoon’ betaald.

  Hoewel het in financieel opzicht wellicht waarschijnlijk toch nog een onzeker seizoen gaat worden heeft het bestuur besloten om net als het seizoen 2021/2022 ook voor het seizoen 2022/2023 geen contributie verhoging door te voeren. Dit als dank voor de loyaliteit van onze leden in deze moeilijke periode.

  Normaal gesproken wordt de contributie geïncasseerd na ca. 22 juli a.s.

  De contributie bedragen luiden voor het seizoen 2022/2023 als volgt:

  Onder 6 (mini)

  gratis

  Onder 7 (mini)

  € 75,-

  Junior lid

  € 125,-

  Rood-Wit Specials

  € 37,50 (per half jaar)

  Senior

  € 199,-

  Veteranen

  € 108,-

  Walking football

  € 53,-

  Passief

  € 50,-

  Aan degene die geen machtiging aan onze vereniging heeft verstrekt, zal een contributienota worden verstuurd met het verzoek om het bedrag handmatig op het vermelde rekeningnummer over te maken. Wilt u toch gebruik maken van de automatische incasso neem dan contact op met onze ledenadministratie. Klik hier.

  Stichting leergeld

  Graag attenderen we jullie ook op de mogelijkheden met betrekking tot stichting leergeld.

  Klik hier voor meer informatie over de Stichting Leergeld.

  Willem van Gerwen, Ledenadministratie