• BREAKING NEWS: De OldStars van Rood-Wit Veldhoven op de radio!!

  Beste allemaal,
   
  Normaal zou Stef dit berichtje geschreven hebben maar nu hijzelf, als PR man van de Stuurgroep, de hoofdrol gaat vertolken, heeft hij mij gevraagd dit te doen.
   
  Wat is er aan de hand?
  Na het succes, van het bezorgen van de paashazen bij het MMC en het Catharinaziekenhuis, en de publiciteit die dit opleverde met een mooi artikel op de voorpagina van het Veldhovens Weekblad, kunnen we weer wat leuks melden!
   
  Wat gaat er gebeuren?
  Vrijdagochtend werd ik gebeld door Herman Schoemaker van Omroep Veldhoven met de vraag of ik een interview zou willen geven op de radio, dit naar aanleiding van onze paashazen actie!
  Omdat Stef onze PR man is vond ik het vanzelfsprekend dat niet ik maar hij dit interview zou gaan doen, en dat vond de rest van de Stuurgroep ook!
  In eerste instantie twijfelde Stef hij vond dat de voorzitter dit moest doen, maar gelukkig heb ik hem kunnen overtuigen, en is hij zelf nu ook heel enthousiast om het te doen.
  In de overtuiging dat het in goede handen is kijk ik, de Stuurgroep en natuurlijk jullie ook allemaal uit naar het interview waar niet alleen over onze paashazen actie, maar ook over onze toernooien en onze andere activiteiten gesproken wordt!
  Kortom een mooie promotie voor de OldStars van Rood-Wit Veldhoven.
   
  Hoe kun je het interview beluisteren?
  Het live interview is a.s. zondagmiddag 19 april te beluisteren in het programma Great United tussen 13.00 en 14.00 uur!
  Je kunt de uitzending volgen op internet via de website van Omroep Veldhoven (www.omroepveldhoven.nl) op de website staat aan de rechterkant een link met "LUISTER LIVE!" als je deze aanklikt hoor je de uitzending.  
  Ook kun je het beluisteren via FM 107.7 voor nog meer mogelijkheden kijk op de website van Omroep Veldhoven onder het kopje Radio en dan Frequenties en je vind alles wat je nodig hebt!
   
  Ik wens Stef, ook namens jullie allen, heel veel succes en het hoeft geen betoog dat ik ervan uitga dat jullie, a.s. zondagmiddag tussen 13.00 en 14.00 uur, allemaal voor de computer, laptop of tablet zitten of aan de radio gekluisterd zijn om Stef de OldStars van Rood-Wit te horen promoten!
   
  Veel luisterplezier!
   
  Met sportieve groet,

  Jan Baltussen