• Wedstrijdzaken

  De Wedstrijdzaken app is voor iedereen die als official betrokken is bij een wedstrijd. Dus voor teammanagers, scheidsrechters en trainers/coaches is het noodzakelijk om deze app op de telefoon te hebben. Let wel op dat je aan Rood-Wit gelinkt dient te zijn d.m.v. je e-mailadres. Het e-mailadres dat je gebruikt voor het aanmaken van je account moet bekend zijn in de ledenadministratie van Rood-Wit. Na een succesvolle koppeling worden de wedstrijden zichtbaar om af te handelen.

 • Veel gestelde vragen

  Wedstrijdzaken app ook voor Pupillen?
  Ja! Maar alleen het doorgeven van een uitslag. Dus verder geen teamopgaaf.

  Wedstrijdzaken app en Voetbal.nl app?
  De Wedstrijdzaken app is puur voor het afhandelen van het wedstrijdformulier. Voor eerder genoemde officials is het noodzakelijk om deze app te hebben. De overige communicatie binnen Rood-Wit gaat via de Voetbal.nl app. Dan gaat het niet alleen om programma, uitslagen en standen, maar ook om trainingen, voorkeurstaken, evenementen en vergaderingen. Zorg dus dat je de Voetbal.nl app op je telefoon hebt staan. Ook hiervoor geldt dat deze via het e-mailadres met Rood-Wit gekoppeld moet zijn. Je hebt slechts 1 account nodig. Hiermee kun je op beide apps inloggen. Kortom: iedereen heeft de Voetbal.nl app nodig maar niet iedereen de Wedstrijdzaken app!

  En hoe werkt de wedstrijdzaken app?
  Dat wordt in onderstaande filmpjes voor de verschillende rollen uitgelegd. Heb je vragen? Neem dan contact op met de Internetcommissie.

 • Spelersopgaaf

 • Spelerspas controle

 • Wedstrijd verloop