• Voetbal.nl

  Met de Voetbal.nl app (en website) blijf je eenvoudig op de hoogte van alle updates rondom je eigen team en mis je niks van al je andere favoriete teams en spelers. Doordat de uitslagen door de officials in de app worden vastgelegd, ben je altijd direct op de hoogte van de uitslag. Of je nou speler bent, wel of geen lid bent van een voetbalvereniging, het maakt niet uit.

  Download de nieuwe Voetbal.nl app nu en stel je account in met het e-mailadres waarmee je bij Rood-Wit bent ingeschreven in de ledenadministratie. Op deze wijze krijg je relevante informatie over je eigen team(s), voorkeurstaken, trainingen, evenementen, vergaderingen en bijeenkomsten. Ook binnen je team kun je zaken als aanwezigheid en autoindeling met elkaar delen. Super handig om op de hoogte te blijven van alles wat er binnen je team en Rood-Wit afspeelt.

 • Account instellen

  Als je de Voetbal.nl app gaat installeren, zal er gevraagd worden om je te registreren of in te loggen. De volgende situaties kunnen zich voordoen:

  1. Je hebt al een account voor Voetbal.nl.
   Je kunt inloggen met je bestaande account. Bij het inloggen wordt er wel gevraagd om het e-mailadres opnieuw te koppelen. Zorg dus dat je het e-mailadres gebruikt waarmee je bij Rood-Wit in de ledenadministratie bekend bent.

  2. Je hebt nog geen account.
   Via 'registreren' kun je een nieuw account aanmaken. Zorg er wederom voor dat je een e-mailadres gebruikt waarmee je bij Rood-Wit bekend bent.

  3. Je weet je inloggegevens niet meer.
   Het e-mailadres waarop je doorgaans de mailtjes van Rood-Wit ontvangt, is het adres waarmee je bij Rood-Wit bekend bent. Bij twijfel kun je een mail sturen naar de ledenadministratie van Rood-Wit.

  4. Je hebt al een account voor Wedstrijdzaken app.
   Je kunt dit account gewoon gebruiken om in te loggen in de Voetbal.nl app. De koppeling is reeds gelegd.
 • Zichtbaarheid instellen

  Heb je vragen over het instellen van je zichtbaarheid in de Voetbal.nl app? Bekijk dan onderstaande filmpje. Heb je aanvullende vragen of staan je instellingen niet zoals ze zouden moeten staan? Neem dan contact op met de redactie.