• Afgelastingen (Rood-Wit)

  Dinsdag 2 juni:

  Met het oog op de door het kabinet aangekondigde maatregelen om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, heeft de KNVB helaas moeten besluiten dat de amateurvoetbalcompetities dit seizoen niet meer worden hervat. Dit betekent dat er dit seizoen geen eindstanden komen en er dus geen kampioenen, promovendi en degradanten zijn. Ook worden de bekercompetities niet uitgespeeld. Het volgende seizoen, 2020/’21, starten alle teams in principe weer in dezelfde klasse als bij de start van het huidige seizoen.

  Nu de lockdown maatregelen door de overheid zijn versoepeld, is het weer mogelijk om de trainingen te hervatten. Vanaf 1 juni zal dit zijn in de teams zoals deze voorlopig zijn ingedeeld voor het komende seizoen. Houdt hiervoor de berichtgevingen via de website en andere kanalen in de gaten zodat je op de hoogte bent van de juiste trainingsdagen en -tijden!

  Tips:

  1. Volg het laatste nieuws via de websites van de gemeente Veldhoven, het RIVM en de KNVB.
  2. Volg de instructies van de rijksoverheid (artikel).
  3. Neem bij vragen of opmerkingen contact op met onze voorzitter.
 • Afgelastingen (KNVB)

  Geen afgelastingen

 • Raadpleeg teletekst voor de algehele KNVB afgelastingen per regio (Zuid 1) & categorie (pagina 603). Indien er een melding 'Pagina niet gevonden...Ga terug naar de startpagina' verschijnt, dan zijn er momenteel geen afgelastingen.

  Mogelijk geldt er een afwijkend oordeel voor de categorie A & B:

  • Categorie A : JO17-1 en JO15-1 (junioren) en 1e en 2e elftal (senioren)
  • Categorie B : alle overige teams.

  Bij twijfel kun je het beste even contact opnemen met de trainer of leider van jouw team.

 • Weersvoorspellingen