• Dit jaar bestaat SV Rood-Wit Veldhoven 100 jaar en dat willen we groots met jullie vieren! Het Pinksterweekend, vrijdag 17 mei tot en met maandag 20 mei, staat in het teken van ons 100-jarig jubileum. Op ons terrein op Sportpark De Korze wordt een grote feesttent geplaatst. In en rond de tent worden 4 dagen lang activiteiten georganiseerd voor jong en oud.

 • Vrijdag 17 mei

  Sportstuif BSO
  Overdag worden de Olympische Spelen georganiseerd door de Buitenschoolse Sportieve Opvang mede mogelijk gemaakt door Groenen Groep. Alle leden van de BSO zijn van harte uitgenodigd. Inschrijving voor de Sportstuif gaat via de BSO, hierover wordt nog gecommuniceerd.

  Opening feestweekend!
  Vrijdagavond van 19:00u tot 01:00u wordt het feestweekend officieel geopend met een receptie. Iedereen is van harte welkom om het startschot te geven voor een fantastisch feestweekend. Deze avond worden ook onze jubilarissen, ereleden en leden van verdiensten gehuldigd. De te huldigen leden ontvangen allen een uitnodiging van Rood-Wit. Deze feestavond wordt muzikaal opgeluisterd door DJ's Olaf & Sven en is mede mogelijk gemaakt door Intersport Van den Broek!

 • Zaterdag 18 mei

  Jeugddag
  De jeugddag begint om 09:00u met een ontvangst door Magic Mike. In teams van 4 tot 5 kinderen speelt de jeugd een spellencircuit waarin ze met elkaar de strijd aangaan. 4-Skills Soccer Academy verzorgt het gehele programma. De onderbouw speelt, met pauzes, van 09:30u tot 13:00u en de bovenbouw van 14:00u tot 17:30u. De Jeugddag wordt mede mogelijk gemaakt door Albert Heijn Van Doormalen.

  Tussen 13:00u en 14:00u is er een Freestyle Show door Jasmijn Janssen. Jasmijn freestyle voetbalster, zesvoudig Nederlands kampioen en vicewereldkampioen 2022 en 2023. Er zullen tijdens het middagprogramma springkussens staan en in de pauzes wordt eten en drinken verzorgd.

  Grote feestavond! Koop je tickets!
  ’s Avonds van 18:30u tot 01:00u vieren we groot feest in de tent met optredens van Django Wagner, René Schuurmans en Vieze Jack. DJ Tavento draait de hele avond aan elkaar. Voor deze avond wordt een minimumleeftijd van 18 jaar gehanteerd, legitimatie zal bij toetreding van het sportpark gecontroleerd worden.

  Voor deze avond worden tickets verkocht à €12,50:

  • Rood-Wit leden kunnen voor henzelf tickets kopen aan de bar in de kantine (inclusief twee consumptiebonnen);
  • Niet leden kunnen kaarten kopen via deze pagina (exclusief consumptiebonnen)
 • Zondag 19 mei

  Wim van den Berk schaal
  Op zondag spelen onze seniorenteams in de jaarlijkse strijd om de Wim van den Berk Schaal powered by BMV. Na de prijsuitreiking van deze speciale editie volgt een feestavond in de tent begeleid door DJ Dominic Graat en optredens van Arjen te Slaa, Vilt en Just Like Robbie Williams.

 • Maandag 20 mei

  De laatste dag van het jubileumweekend wordt afgesloten met de familiedag. De dag begint om 10:30u met een compleet verzorgd ontbijt, mede mogelijk gemaakt door Bakkerij Moeskops en TOBA Specialiteiten. Voor dit ontbijt worden tickets verkocht à €5 met daarbij twee consumptiebonnen (verkrijgbaar in de kantine).

  Na het ontbijt zullen we gaan genieten van een spetterend optreden van Gipfel Power, de entertainers uit het zuiden, bekend van het Fruhshoppen en Aprés Ski party`s spektakel op het podium. Met aansluitend het Kampioenen Bal, waar al onze jeugdteams in het zonnetje worden gezet; kampioen of geen kampioen. Voor ons zijn jullie allemaal KAMPIOENEN!

  Als afsluiter zal het Veldhovens Muziek Korps een serenade brengen aan ons Rood-Wit. Dit alles met muziek van DJ's Sven & Olaf.

  Over de gehele dag zullen er traktaties worden verzorgd voor alle kinderen.!!

  Kortom een geweldige afsluiter van een bijzonder feestelijk 100 Jaar Rood-Wit.