SV Rood-Wit | De oudste voetbalclub van Veldhoven.

U BENT HIER: Home Senioren Selectie

1e Elftal

Rood Wit schrijft historie!

In Best misten zowel Wilhelmina Boys als Rood Wit twee basisspelers. Bij de thuisploeg waren het twee verdedigers en bij Rood Wit waren het de twee vleugelspitsen: Jan van Hout (schorsing) en Stef Fasen (blessure). Het duel op sportpark Naastenbest kenmerkte zich door een groot aantal kansen voor beide teams.

Fotoverslag Rood Wit V. - Jong Brabant

Bijgaand alle foto's (gemaakt door Margo Subnel) van de wedstrijd Rood Wit V. - Jong Brabant, gespeeld op 5 oktober 2014.

Eenvoudige middag voor Rood Wit V.

Zonder tot hoogstaand voetbal te komen heeft Rood Wit V. zich beloond met wederom drie punten. Tegenstander Jong Brabant was niet bij machte om de Korzebewoners in de problemen te brengen.  De laatste tien minuten van de eerste helft waren spectaculair met drie doelpunten en een rode kaart.

Rood Wit wint lastig uitduel in Oisterwijk

Beide teams waren vooraf ongeslagen in de competitie. Op het wedstrijdformulier ontbrak bij Rood Wit Jan van Hout (geschorst) en bij Oisterwijk aanvoerder Jordi Huppener (vakantie). Voor Rood Wit was dit het eerste duel op natuurgras maar – ondanks dat het afgelopen donderdag was gemaaid – is  een weiland een betere benaming. Het lastige uitduel werd na een matige eerste 45 minuten in de tweede helft beslist door tweemaal Vinko Djulic.

Pagina 1 van 26

Sponsors van Rood-Wit