SV Rood-Wit | De oudste voetbalclub van Veldhoven.

U BENT HIER: Home Senioren Selectie

1e Elftal

Valkenswaard en Rood Wit V. komen niet tot scoren

Op paasmaandag stonden Valkenswaard en Rood Wit V. tegenover elkaar op sporpark den Dries. Voor beide ploegen stond er veel op het spel.  Valkenswaard heeft de punten hard nodig voor klassebehoud en Rood Wit V. mag geen punten verspelen in de strijd om het kampioenschap. De toeschouwers kregen een bedroevende pot voorgeschoteld en de wedstrijd eindigde zoals hij begon.

Fotoverslag Rood-Wit V. - v.v. Acht

Bijgaand alle foto's (gemaakt door Margo Subnel) van de wedstrijd Rood-Wit V. - v.v. Acht, gespeeld op 12 april 2014.

Rood Wit V. moeizaam voorbij Acht

Rood Wit V. heeft tegen laagvlieger Acht een verdiende, maar moeizame overwinning behaald. Dankzij een doelpunt van van Jan van Hout na een fout van keeper Jean Paul Vanderfeesten blijven de Korzebewoners in de race voor het kampioenschap in de derde klasse.

Puntverlies in lastig uitduel

Wat vooraf als een lastig uitduel werd bestempeld, is achteraf bevestigd. Rood Wit komt tot twee keer toe op voorsprong maar evenveel keren trok Oisterwijk de stand gelijk. Na vijf winstpartijen op rij vandaag twee dure winstpunten verspeeld.

Pagina 1 van 21

Sponsors van Rood-Wit