SV Rood-Wit | De oudste voetbalclub van Veldhoven.

U BENT HIER: Home Senioren Selectie

1e Elftal

Fotoverslag Rood-Wit V. - v.v. Acht

Bijgaand alle foto's (gemaakt door Margo Subnel) van de wedstrijd Rood-Wit V. - v.v. Acht, gespeeld op 12 april 2014.

Rood Wit V. moeizaam voorbij Acht

Rood Wit V. heeft tegen laagvlieger Acht een verdiende, maar moeizame overwinning behaald. Dankzij een doelpunt van van Jan van Hout na een fout van keeper Jean Paul Vanderfeesten blijven de Korzebewoners in de race voor het kampioenschap in de derde klasse.

Puntverlies in lastig uitduel

Wat vooraf als een lastig uitduel werd bestempeld, is achteraf bevestigd. Rood Wit komt tot twee keer toe op voorsprong maar evenveel keren trok Oisterwijk de stand gelijk. Na vijf winstpartijen op rij vandaag twee dure winstpunten verspeeld.

Fotoverslag Rood-Wit V. - Braakhuizen

Bijgaand alle foto's (gemaakt door Margo Subnel) van de wedstrijd Rood-Wit V. - Braakhuizen, gespeeld op 23 maart 2014.

Pagina 1 van 20

Sponsors van Rood-Wit