SV Rood-Wit | De oudste voetbalclub van Veldhoven.

U BENT HIER: Home Senioren Selectie

1e Elftal

Rood Wit wint lastig uitduel in Oisterwijk

Beide teams waren vooraf ongeslagen in de competitie. Op het wedstrijdformulier ontbrak bij Rood Wit Jan van Hout (geschorst) en bij Oisterwijk aanvoerder Jordi Huppener (vakantie). Voor Rood Wit was dit het eerste duel op natuurgras maar – ondanks dat het afgelopen donderdag was gemaaid – is  een weiland een betere benaming. Het lastige uitduel werd na een matige eerste 45 minuten in de tweede helft beslist door tweemaal Vinko Djulic.

Rood-Wit V. wint nipt van Reusel Sport

Na twee wedstrijden hadden Rood-Wit V. en Reusel Sport allebei zes punten vergaard. Rood-Wit V. behield de punten op de Korze, maar Reusel had zeker een punt verdiend. Vooral in de tweede helft waren de gasten de betere ploeg. Dankzij doelman Mark Smulders en goalgetter Joey Hellstern behield Rood-Wit V. de punten in eigen huis. Smet op de wedstrijd was de rode kaart van invaller Jan van Hout.

Rood-Wit V. te sterk voor RKVVO

Rood-Wit V. was zaterdagavond de sterkste ploeg in de Veldhovense derby tegen RKVVO. De ploeg van Goeran van den Heuvel was in de eerste helft dodelijk efficiënt, waardoor de tweede helft minder spectaculair was. Rood-Wit V. blijft met deze 2-4 overwinning nog altijd zonder puntverlies.

Fotoverslag Rood Wit V. - Spoordonkse Boys

Bijgaand alle foto's (gemaakt door Margo Subnel) van de wedstrijd Rood Wit V. - Spoordonkse Boys, gespeeld op 7 september 2014.

Pagina 1 van 25

Sponsors van Rood-Wit