SV Rood-Wit | De oudste voetbalclub van Veldhoven.

U BENT HIER: Home Senioren Selectie

1e Elftal

Fotoverslag Rood Wit V. - Oirschot Vooruit

Bijgaand alle foto's (gemaakt door Margo Subnel) van de wedstrijd Rood Wit V. - Oirschot Vooruit, gespeeld op 26 oktober 2014.

Eerste puntverlies voor Rood Wit V.

Oirschot Vooruit is de eerste ploeg die Rood Wit V. schade heeft toegekend. In een leuke wedstrijd wist Oirschot het gehavende Rood Wit V. op 2-2 te houden. Ondanks dit puntverlies blijven de Veldhovenaren op koppositie bezet houden. Volgende week kan de eerste periode binnengehaald worden.

Rood Wit schrijft historie!

In Best misten zowel Wilhelmina Boys als Rood Wit twee basisspelers. Bij de thuisploeg waren het twee verdedigers en bij Rood Wit waren het de twee vleugelspitsen: Jan van Hout (schorsing) en Stef Fasen (blessure). Het duel op sportpark Naastenbest kenmerkte zich door een groot aantal kansen voor beide teams.

Fotoverslag Rood Wit V. - Jong Brabant

Bijgaand alle foto's (gemaakt door Margo Subnel) van de wedstrijd Rood Wit V. - Jong Brabant, gespeeld op 5 oktober 2014.

Pagina 1 van 26

Sponsors van Rood-Wit