SV Rood-Wit | De oudste voetbalclub van Veldhoven.

U BENT HIER: Home Senioren Selectie

1e Elftal

Rood-Wit V. te sterk voor RKVVO

Rood-Wit V. was zaterdagavond de sterkste ploeg in de Veldhovense derby tegen RKVVO. De ploeg van Goeran van den Heuvel was in de eerste helft dodelijk efficiënt, waardoor de tweede helft minder spectaculair was. Rood-Wit V. blijft met deze 2-4 overwinning nog altijd zonder puntverlies.

Fotoverslag Rood Wit V. - Spoordonkse Boys

Bijgaand alle foto's (gemaakt door Margo Subnel) van de wedstrijd Rood Wit V. - Spoordonkse Boys, gespeeld op 7 september 2014.

Doelpuntenfestijn

De eerste competitiewedstrijd is Spoordonkse Boys door Rood Wit overklast. Eindstand acht-nul. In de eerste helft vielen twee doelpunten en in de tweede helft nog eens zes! Opvallend was dat de twee invallers in de tweede helft elk twee keer scoorden. De Roodwitters lieten de gasten uit Oirschot alle hoeken van het veld zien. Met iets meer precisie hadden het dubbele cijfers kunnen zijn. Bijzonder is dat je met deze monsterscore in de eerste competitiewedstrijd toch geen koploper bent.

Fotoverslag Rood Wit V. - ODC

Bijgaand alle foto's (gemaakt door Margo Subnel) van de wedstrijd Rood Wit V. - ODC (nacompetitie), gespeeld op 1 juni 2014.

Pagina 1 van 25

Sponsors van Rood-Wit