SV Rood-Wit | De oudste voetbalclub van Veldhoven.

U BENT HIER: Home Senioren Selectie

1e Elftal

Fotoverslag Rood Wit V. - Braakhuizen

Bijgaand alle foto's (gemaakt door Margo Subnel) van de wedstrijd Rood Wit V. - Braakhuizen, gespeeld op 23 november 2014.

Rood Wit V. sluit rare week winnend af

De topper tussen Rood Wit V. en Braakhuizen is gewonnen door de koploper. Rood Wit V. wist op de juiste momenten te scoren en de ploeg streed voor elke meter om de overwinning over de streep te trekken. Het laatste half uur moest de ploeg verder na een rode kaart van Jim van Beek, maar in echte problemen kwam de thuisploeg nooit.

Fotoverslag UNA - Rood Wit V. (Beker)

IMG 3028Bijgaand het fotoverslag (gemaakt door Margo Subnel) van de wedstrijd UNA - Rood Wit V. (Beker), gespeeld op 19 november 2014.

Fotoverslag Bergeijk - Rood Wit V.

Bijgaand alle foto's (gemaakt door Margo Subnel) van de wedstrijd Bergeijk - Rood Wit V., gespeeld op 9 november 2014.

Pagina 1 van 28

Sponsors van Rood-Wit