Clubnieuws

FIFA19 Toernooi

Wie is de FIFA baas van Rood-Wit Veldhoven? Vorig jaar een doorslaand succes dus schrijf je snel in via onderstaande link en zorg dat je erbij bent.

  • Geschreven door: Redactie

Lees meer...

Gezamenlijk het nieuwe seizoen in!

We willen u van harte uitnodigen voor de informatieavond op vrijdag 12 oktober aanstaande. Deze avond is bestemd voor de ouders van alle jeugdteams. Vanaf 19:15 uur staat de koffie/thee klaar voor u en om 19:30 uur gaan we van start. Rond de klok van negen willen we de bijeenkomst beëindigen.

  • Geschreven door: René van de Ven

Lees meer...

[UPDATE3] Schalke auf Tournee

Wat een leuk event had moeten worden, liep uit op een hele grote teleurstelling. Na het stopzetten van Schalke-auf-Tournee hebben we ons binnen Rood-Wit Veldhoven ingezet om een zo goed mogelijk alternatief te bieden aan de gedupeerde kinderen. In juli heeft dit al geleid tot het bijwonen van een thuiswedstrijd van Schalke. Maar ook voor de clinicdag op 17 oktober aanstaande willen we graag een alternatief bieden.

  • Geschreven door: Redactie

Lees meer...

Verslag 4e KickOff-toernooi OldStars

Op woensdag 19 september j.l. vond het 4e Kick-Off-toernooi van de Rood-Wit V. OldStars plaats op De Korze. Deze keer met 28 teams van 20 verschillende verenigingen, waaronder 4 van Rood-Wit.

  • Geschreven door: Redactie

Lees meer...

Periodetitels seizoen 2018-2019

Beste ouders-verzorgers van de jeugdleden van Rood-Wit Veldhoven,
Wellicht heeft u als oplettende ouder het al opgemerkt. We zijn afgelopen jaar al begonnen met de periodetitels voor onze jeugd- en seniorenteams.

  • Geschreven door: Redactie

Lees meer...

Zoeken

Log in or create an account