Mini's

BESTE MINI-PUPIL,
Vanaf 5 jaar ben je van harte welkom bij voetbalvereniging Rood-Wit Veldhoven. Spelplezier moet voorop staan, bij kinderen van jonge leeftijd in het bijzonder. Voetbal is voor iedereen, dus alle kinderen van elk niveau zijn welkom. Als de kinderen in een team goed samenwerken en het gezellig hebben, dan hebben ze er veel plezier in. Dat is wat we bij voetbalvereniging Rood-Wit Veldhoven belangrijk vinden.
Kinderen moeten plezier hebben in het voetballen; iedere week weer zin hebben in de training en de wedstrijd.
Is uw kind geboren tussen 1 januari 2011 en 31 december 2013 kan uw kind deelnemen aan de training e/o wedstrijden.

TRAINING
De mini-pupillengroep traint iedere donderdag van 18.15 tot 19.30 uur. De grootte van de groep is wisselend. Aan het begin van het seizoen starten we met een kleine groep en die groeit gaande het seizoen. Lopende het seizoen probeert Rood-Wit de groep te splitsen in kleinere groepen, dit om de trainers het overzicht te laten behouden, tevens om meer aandacht aan de kinderen te kunnen schenken. Afhankelijk van het niveau word er op een bepaalde techniek getraind, zoals overspelen, op goal schieten, dribbelen, enz.

WEDSTRIJDEN
Indien er voldoende mini-pupillen lid zijn geworden, speelt Rood-Wit onderling in toernooi vorm wedstrijden tegen andere verenigingen in de buurt. Speelduur is afhankelijk van het aantal deelnemende teams en het onderlinge niveau.

OUDERS
Betrokkenheid van de ouders binnen de vereniging wordt erg op prijs gesteld, het tijdig aanwezig zijn voor de trainingen en wedstrijden, alsmede een helpende hand bieden. Binnen Rood-Wit wordt veel met vrijwilligers gewerkt, dit geldt tevens voor onze (jeugd)trainers. Rood-Wit is dan ook constant op zoek naar bereidwillige ouders/grootouders die een steentje willen bijdragen.

KLEDING
Indien je lid bent, zijn scheenbeschermers en voetbalschoenen verplicht. Overige trainingskleren mag u zelf bepalen. Zodra uw kind echter aan competitiewedstrijden gaat meedoen heeft hij/zij rode sokken nodig. Deze zijn verkrijgbaar in de kantine.

Voor een tenue (rood/wit shirt en rode broek) wordt door de vereniging gezorgd.

VRAGEN?
Als u vragen heeft met betrekking tot de mini-pupillengroep kunt u contact opnemen met onze hoofdleider van de mini-pupillen Joris Verberne via email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

EEN HELE FIJNE TIJD TOEGEWENST BIJ VOETBALVERENIGING ROOD-WIT

    JO7-1 JO7-2 JO6
 Leiding : Chris van Mol
Ralf Gepkens
Opa Jan
Koen Potters

Jurgen de Leeuw
Frank Couwenberg
Matthijs van Brussel

 Spelers : Loek van Mol
Thomas de Smet
Jesse  Gepkens
Levi  Peters
Kees Fonteyn
Mels Couwenberg 

Kyan Jonkers
Semih Erat
Fabio Franken
Gijs Paige
Gijs Potters
Sam Verbaandert

 

Demian Couwenberg
Julius van Brussel
Cornelis Liebregts
Luka de Leeuw
Siem van Mol
Tein Verberne
Jorrin Gepkens
Jent Couwenberg
Jens van der Heijden

 

 

Zoeken

Log in or create an account