SV Rood-Wit | De oudste voetbalclub van Veldhoven.

U BENT HIER: Home Blogs

Laatste nieuws

Teamindelingen seniorenteams

Hieronder tref je het document aan met daarin de teamindelingen voor het komende voetbalseizoen 2014-2015. De teamindelingen zijn in nauw overleg met de trainers/leiders van de teams tot stand gekomen.
<Teamindelingen Senioren 2014-2015.pdf>
PS Vergroten van het PDF-document kan met behulp van de PDF-werkbalk: druk 1 of meerdere keren op +-teken!

 

Echt Veldhovenz Fisje

Zoals inmiddels wel bekend is, viert Rood Wit V. dit jaar haar 90-jarig bestaan. Maar behalve Rood Wit V. zijn er nog meer verenigingen uit Veldhoven-Dorp, die dit jaar een jubileum vieren! Dat is een goede reden voor een Echt Veldhovenz Fisje!

 

Voorbereiding selectie nieuwe seizoen

trainingHet lijkt nu nog lang, maar vanaf 29 juli start voor de selectie alweer de voorbereiding op het nieuwe voetbalseizoen 2014-2015.

Zie hieronder het programma tot aan de start van deze competitie.

 

Ledenwervings actie!!!

In samenwerking met Intersport Johan van den Broek organiseert Rood Wit met terugwerkende kracht vanaf 1 april j.l een actie om leden te werven. Wie zich nu aanmeldt als lid van Rood Wit ontvangt een waardebon van 25 Euro.
Daarnaast doen we aan alle leden van Rood Wit een oproep om vriend(in) of kennis te vragen om lid te worden van onze vereniging.

 

Voorlopige Teamindeling Jeugd 2014-2015

indeling-teamsDe Jeugdcommissie heeft na veelvuldig en grondig beraad de teams samengesteld voor het seizoen 2014-2015. Hoewel hier veel tijd en energie in gestoken is, dienen de indelingen als voorlopig beschouwd te worden. In de voorbereiding op danwel gedurende het nieuwe seizoen kunnen indien nodig wijzigingen plaatsvinden.

 
Pagina 1 van 25

Sponsors van Rood-Wit