SV Rood-Wit | De oudste voetbalclub van Veldhoven.

U BENT HIER: Home Blogs

Laatste nieuws

Kwijt!!!

1-bidonsAfgelopen zaterdag heeft de C2 hun bidons bij Rood Wit laten staan. Vandaag hebben we alles afgezocht bij Rood Wit, maar helaas niet gevonden.
Wie o wie heeft deze misschien gezien of misschien per ongeluk meegenomen. Het is een donkerblauwe krat met zwarte Adidas bidons erin ( ik meen 10 stuks). Laat het ons weten. Rense de Vries - Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of 0646411350

 

Echt Veldhovenz Fisje

Zoals inmiddels wel bekend is, viert Rood Wit V. dit jaar haar 90-jarig bestaan. Maar behalve Rood Wit V. zijn er nog meer verenigingen uit Veldhoven-Dorp, die dit jaar een jubileum vieren! Dat is een goede reden voor een Echt Veldhovenz Fisje!

 

Kanotocht op de Dommel

1-kanoIn tegenstelling tot de berichtgeving in het Eindhovens Dagblad gaat de Kanotocht op de Dommel voor de jeudteams op zondag 31 augustus gewoon door. De vertrektijden blijven ongewijzigd. In geval van onvoorziene omstandigheden zorgt Rofra voor een alternatief programma.

 

Interview met voorzitter Jan van Hout

Jan-v-Hout2Op de website amatervoetbaleindhoven.nl staat op dit moment onder het kopje "Voorzitter aan het woord" een interview met onze voorzitter Jan van Hout. Zie bijgaande link:

http://amateurvoetbaleindhoven.nl/msg/6743/Voorzitter-aan-het-woord:-Jan-van-Hout-%28Rood-Wit-V%29

 

 

UPDATE - Trainingen jeugdteams

jeugdtrainerVanaf maandag 18 augustus zijn de trainingen voor onze jeugdteams weer opgestart.

Het jeugdbestuur is blij, dat ze er in geslaagd zijn om het komende seizoen ook weer keeperstrainingen aan te kunnen bieden aan de B-, C- en D-jeugd. De keeperstrainingen starten op 26 augustus a.s.

Zie hieronder het schema van de trainingen per team.


 
Pagina 1 van 26

Sponsors van Rood-Wit