SV Rood-Wit | De oudste voetbalclub van Veldhoven.

U BENT HIER: Home Blogs

Laatste nieuws

Rood-Wit V. club van de maand augustus

20140915 FCEindhoven 2Rood-Wit Veldhoven is door Amateurvoetbaleindhoven.nl in samenspraak met FC Eindhoven verkozen tot club van de maand augustus.
In dit kader worden alle jeugdspelers, begeleiders, trainers, seniorenspelers, partners en ouders uitgenodigd om op vrijdag 26 september aanstaande de wedstrijd te komen bezoeken van FC Eindhoven tegen VVV Venlo. De wedstrijd begint om 20:00uur in het Jan Louwers Stadion, Charles Roelslaan 1 in Eindhoven.

Het aantal kaarten is beperkt, dus geef je snel op bij de leider van je team!

Klik voor meer info op de volgende link.

 

Veldhovenz Fisje: ook expositie in kerk

Behalve het beach-voetbaltoernooi van onze jongste jeugd, is Rood Wit tijdens het Veldhovenz Fisje ook vertegenwoordigd IN de kerk. Wie de expositie in de bieb heeft gemist, krijgt nog een (voorlopig) laatste kans om een stuk van onze historie te bekijken.

 

Toernooi en feestdag veteranen

Afgelopen vrijdag, 5 september j.l., werd 's avonds voor het eerst in de Rood Wit-geschiedenis een mini-veteranen-voetbaltoernooi georganiseerd door de Rood Wit-veteranen. Op zaterdag stond de jaarlijkse veteranen-feestdag op het programma. Hierna een verslag van beide evenementen.

 

Jeugdcoördinator bij Rood Wit actief

S.V. Rood Wit Veldhoven wil de komende jaren veel energie steken in haar jeugd. Zonder jeugd is er geen toekomst voor een club. Daarom vinden we een brede jeugd ook noodzakelijk voor Rood Wit. Of ze nu alleen voor het plezier willen komen voetballen of dat ze het hoogst haalbare willen nastreven, de jeugd moet zich van harte welkom voelen  binnen onze club en de uitdagingen en plezier in het spel kunnen vinden die zij nodig hebben!

 

Contributie

Beste leden / ouders,
Middels deze berichtgeving maken wij u erop attent dat de contributie voor het huidige seizoen 2014-2015 omstreeks 10 september a.s. zal worden geïncasseerd.

 
Pagina 1 van 27

Sponsors van Rood-Wit