SV Rood-Wit | De oudste voetbalclub van Veldhoven.

U BENT HIER: Home Blogs

Laatste nieuws

Walter van Dooren overleden (Update)

Gisteren bereikte ons het bericht, dat op woensdag 29 oktober jl. Walter van Dooren, na een lang ziekbed, op 74-jarige leeftijd is overleden.

 

Kom herinneringen ophalen tijdens de ouderenmiddag

Qua leeftijd is Rood Wit Veldhoven met 90 jaar een krasse grijsaard. In sportieve dadendrang is de oudste club van Veldhoven nog springlevend. Er gebeurt van alles op sportpark De Korze. Zowel sportief als recreatief. Als krasse senior maakt u geen gebruik van moderne communicatiemiddelen (website, Twitter en Facebook). De vraag rijst: hoe blijft u op de hoogte van wat er speelt binnen uw club? De hoogste tijd dus om een nieuw initiatief te introduceren: de maandelijkse ouderenmiddag.

 

Rood Wit investeert in scheidsrechters

Zoals de afgelopen 2 jaar al te zien was op onze velden, hebben we een keurkorps aan scheidsrechters rondlopen.
Alle wedstrijden, die thuis gespeeld worden bij de jeugd, staan onder begeleiding van jongens die een cursus doorlopen hebben via Rood Wit en voortaan mogen fluiten van de F t/m C categorie.
Daarbij zijn enkele scheidsrechters zover gevorderd, dat ze ook de A en B en lagere senioren mogen fluiten.

 

Gast-training voor E6 door Chiró N'Toko

Afgelopen dinsdag (7 oktober) heeft Chiró N’Toko, speler van FC Eindhoven, een gast-training gegeven aan Rood Wit V. E6. Hieronder een verslag van leider Enzio Hermkens. De bijgevoegde foto's zijn verzorgd door Albert van Steensel.

 

Rood Wit Club-vd-Maand bij FC Eindhoven

Geniet van de prachtige foto-reportage, die Margo Subnel van deze avond maakte.

 
Pagina 1 van 27

Sponsors van Rood-Wit