SV Rood-Wit | De oudste voetbalclub van Veldhoven.

U BENT HIER: Home Blogs

Laatste nieuws

Rood Wit Club-vd-Maand bij vv Eindhoven

 Nog even wachten op het verslag, dan definitieve plaatsing op website.

 

ED Kei vd Week: stem op Vinko

1-keivdweek-EDVinko Djulic is, na zijn 2 doelpunten in de uitwedstrijd tegen Oisterwijk, deze week één van de drie kandidaten om Kei van de Week te worden in het Eindhovens Dagblad. Stem allemaal op Vinko via onderstaande link!!
http://www.ed.nl/sport/amateurvoetbal/kies-de-eindhovense-en-helmondse-sportskoen-nl-kei-van-de-week-1.4555257

 

 

Nieuw initiatief ‘Train de Trainer’

In samenwerking met fysiotherapiepraktijk Claessens/v.d. Rijt is de jeugdafdeling van Rood-Wit op woensdagavond 17 september 2014 gestart met een pilot loop-coördinatietraining. Daarvoor zijn voor de start de elftallen D1 en C3 uitgekozen. Medewerkers van Claessens/v.d. Rijt geven een scholing aan de trainers Henri Smets/John van Knegsel (D1) en Daan Vermeulen (C3).

 

Toernooi en feestdag veteranen

Afgelopen vrijdag, 5 september j.l., werd 's avonds voor het eerst in de Rood Wit-geschiedenis een mini-veteranen-voetbaltoernooi georganiseerd door de Rood Wit-veteranen. Op zaterdag stond de jaarlijkse veteranen-feestdag op het programma. Hierna een verslag van beide evenementen.

 

Jeugdcoördinator bij Rood Wit actief

S.V. Rood Wit Veldhoven wil de komende jaren veel energie steken in haar jeugd. Zonder jeugd is er geen toekomst voor een club. Daarom vinden we een brede jeugd ook noodzakelijk voor Rood Wit. Of ze nu alleen voor het plezier willen komen voetballen of dat ze het hoogst haalbare willen nastreven, de jeugd moet zich van harte welkom voelen  binnen onze club en de uitdagingen en plezier in het spel kunnen vinden die zij nodig hebben!

 
Pagina 1 van 26

Sponsors van Rood-Wit