SV Rood-Wit | De oudste voetbalclub van Veldhoven.

U BENT HIER: Home Blogs

Laatste nieuws

Sinterklaas bij Rood Wit.

1-SinterklaasVrijdag 28 november komt Sinterklaas met zijn Zwarte Pieten naar Rood Wit.
Dit is voor onze jongste jeugdspelers: de F-categorie en alle mini 's.
Ook de broertjes en zusjes van de spelers zijn van harte welkom.

 

Overlijden Louis Verhoef + Rouwkaart

Louis-VerhoefAfgelopen zaterdag 22 november bereikte ons het bericht dat Louis Verhoef plotseling is overleden. Louis had een Rood-Wit hart en was dan ook steevast langs de lijn te vinden bij wedstrijden van onze jeugdteams en selectieteams. Louis is slechts 58 jaar geworden. Rust zacht. Onze gedachten en medeleven gaan uit naar zijn vriendin, kinderen en naaste familieleden.

Bestuur en leden s.v. Rood-Wit Veldhoven

 

ED Kei vd Week: stem op Joey!!

1-keivdweek-EDJoey Hellstern is, na zijn hattrick in de thuiswedstrijd tegen Braakhuizen, deze week één van de drie kandidaten om Kei van de Week te worden in het Eindhovens Dagblad. Stem allemaal op "onze Kei" Joey via onderstaande link!!
http://www.ed.nl/sport/amateurvoetbal/sportskoen-nl-kei-van-de-week/kies-de-eindhovense-en-helmondse-sportskoen-nl-kei-van-de-week-1.4641257

 

 

E5 winterkampioen!

Rood-Wit E5 mag zich na 8 gespeelde wedstrijden winterkampioen noemen! Dat werd na de 9e wedstrijd gevierd met taart, medailles en natuurlijk een rit op de platte kar!

 

Nagedachtenis aan Jan Aaldering

Weer is een rasechte Roodwitter met een grote staat van dienst overleden. Jan Aaldering is op 21 november jl. op 83-jarige leeftijd overleden.

 
Pagina 1 van 29

Sponsors van Rood-Wit