SV Rood-Wit | De oudste voetbalclub van Veldhoven.

U BENT HIER: Home Blogs

Laatste nieuws

4 kampioenen op De Korze!! UPDATE

Afgelopen zaterdag (12 april) waren er 4 kampioenswedstrijden op De Korze en onze Rood Wit-teams wisten deze allen succesvol af te ronden. NU MET FOTO'S!!

 

Spannend op alle fronten!

Kom zaterdag de jeugdteams en het eerste elftal steunen op weg naar het kampioenschap. Hieronder lees je in het kort welke teams kans maken op het kampioenschap.

 

Na avondduel RWV-Acht Pullen vullen

Op zaterdag 12 april a.s. organiseert het 5e elftal van Rood Wit in de kantine: Pullen vullen. Deze activiteit start na de wedstrijd van het 1e tegen v.v. Acht, welke begint om 19:30 uur.

 

NKS-certificaat voor jeugdtrainers

Een 12-tal trainers van onze F- en E-jeugdelftallen hebben in een aantal avondbijeenkomsten wat meer geleerd over het vak van trainer en dan in het bijzonder natuurlijk die van trainer van de kleinste pupillen.
Tijdens deze bijeenkomsten is er uitleg gegeven over trainingsvormen, omgang met spelertjes, voetbaltechnische zaken en een stukje leiding geven.

 

Rood Wit pakt 2de periodetitel

1-periodekampioenVandaag was in Heeze de beslissing wie de tweede periodetitel zou pakken: Rood Wit of toch nog Heeze. Heeze speelde thuis tegen Valkenswaard en moest met minstens vier doelpunten verschil winnen om de periodetitel te pakken. De wedstrijd eindigde in een twee-nul overwinning voor Heeze. Deze uitslag betekent dus dat Rood Wit de tweede periodetitel wint. Van harte gefeliciteerd, jullie hebben het echt verdiend!

Hieronder lees je het wedstrijdprogramma van de nacompetitie.

 
Pagina 1 van 23

Sponsors van Rood-Wit